Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

Vylyan Duennium 2012

A Duennium 2012 a múlt, a jelen és a jövő különleges találkozása. Címkéjén a páfrányfenyő (Ginkgo biloba) jele az örökkévalóságot szimbolizálja. Hordóválogatás, a Vylyan zászlós bora.

A Winelovers  100 borválogatás legjobb bordói házasításaként végzett 2018-ban. A bírálatkor ezt írták róla: illatában karácsonyi fűszerek (kardamom, szegfűszeg), és érett szeder; a kortyban mazsolás csokoládé, míg lecsengésében szivardobozt idéző cédrusos-dohányos asszociációk jellemzik egy nagyon egyedi pézsmás jelleggel kiegészítve. Hatalmas test és óriási hossz, ami a hosszú pinceérlelés lehetőségét jelenti. Boregyéniség.

A terméket már nem forgalmazzuk.

Vásárlóink pontozták

Tulajdonságok Pontok  
 Szín4.9  
 Illat4.7  
 Íz4.6  
 Potenciál4.6  
 Összbenyomás4.5  
 Ár/érték4.2  


Összérték 22 db. értékelés után

4.6 pont

 
 

Vásárlóink írták

Urbanvoice
"Már, már tökéletes, az egyik mindenkori kedvenc. Kellően dohányos, érett gyümölcsös jegyek. Egy igazán nagy bor, megfelelő szellőztetés után."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 5, Összbenyomás: 4, Ár/érték: 4)

kroy82
"A testesség és a gyümölcsösség kellemes elegye! Bár a 2012-es évjárat nem igazi Duennium, hiszen két Cabernet és a Syrah triója alkotja, de nagyon kiegyensúlyozott magas érési potenciállal."
(Szín: 5, Illat: 4, Íz: 5, Potenciál: 5, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 4)

zolee
"Illatában piros és fekete bogyósok, hordófűszerek. Nagy test, elegáns tanninszerkezet, magas de harmonikus alkohol. Elegáns tétel nagyon hosszú lecsengéssel."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 5, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 5)


- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.