Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők


Törzsvásárlói rendszer

Kedves Vásárló

Az alábbiakban röviden ismertetjük törzsvásárlói programunk keretrendszerét.
Ügyfeleinket vásárlásaik és gyűjtött pontjaik alapján az alábbi vásárlói csoportokba soroljuk:

Vásárlói körök Regisztráció Pontok Kedvezmény
Vendég vásárlóNincs0Csak mennyiségi kedvezmény, fajtánként 6 palack vásárlása esetén kb. 7-10%*
Regisztrált vásárlóSzükséges01 palack vásárlása esetén is jár a karton ár, kb. 7-10 % kedvezmény*
TörzsvásárlóSzükséges100Kb. 10-12% kedvezmény az alapárból*
Törzsvásárló +Szükséges200Kb. 12-14% kedvezmény az alapárból*
Törzsvásárló ++Szükséges300Kb. 14-18% kedvezmény az alapárból*

* A kedvezmény nagysága termékenként változhat, lehet több és kevesebb a táblázatban szereplő értékeknél, melyek tájékoztató jellegűek. Az akciós és outletes termékek, a kedvező ár miatt, általában minden kategóriában egységesek!
A törzsvásárló++ kategóriában minden összegyűjtött 200 pont után lehetősége van egy tetszőleges rendelésnél extra kedvezményt (3%) kérni, amit a pénztárnál aktiválhat.

Törzsvásárlói pontok gyűjtése:

Törzsvásárlói pontok gyűjtésében csak a regisztrált felhasználók vehetnek részt, hiszen vendég vásárlóink adatait a vásárlás befejeztével töröljük adatbázisunkból.
  • Vásárlás - Minden 1000 Forintnyi rendelés után jóváírunk Önnek 1 pontot. A pontok jóváírása a vásárlási folyamat lezárásával kerül az Ön számlájára.
  • Borértékelés - Önnek lehetősége van minden Ön által vásárolt bort értékelni. Az értékelt bor árának megfelelően, 1000 Forintonként írunk jóvá Önnek 1 pontot. Tehát pl. egy palack 3500 Ft-os bor értékelésért 3 pont jár. Ha a bor ára nem éri el az 1000 Forintot, akkor 1 pontot kap az értékelésért.

Vásárlói kategóriák közötti mozgás

A vásárlói körök közötti mozgás automatikus: ha valaki regisztrál, majd bejelentkezik, automatikusan a regisztrált vásárlói körhöz tartozó árakat látja.

Ha regisztrált vásárlóként a megrendelő eléri a 100 pontot, akkor a következő bejelentkezésekor automatikusan az új kategóriának megfelelő árak fognak megjelenni a képernyőn.

FONTOS, hogy a kategóriaváltás során, az adott vásárlói kategória eléréséhez szükséges pontok az összegyűjtött pontszámból levonódnak!

- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.