Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

Pannonhalmi Pinot Noir 2018 (utolsó 3db)

Az óvilág és újvilág találkozása! Három dűlőben termesztünk négy burgundi klónt! A pannonhalmi változatos talajtani és klíma adottság páratlan lehetőséget kínál a modern újvilági elemekkel ötvözött technológia alkalmazására. A bort illatában a tipikus fajtajegyek jellemzik. Ott rejlik szinte az összes kora nyári pirosgyümölcs érett málnától a fekete cseresznyéig. Ezeket karéjozza a hordóhasználat fűszeres felhangja. Ízében az érett gyümölcsjegyek elevenednek meg.

A terméket már nem forgalmazzuk.

Vásárlóink pontozták

Tulajdonságok Pontok  
 Szín4.7  
 Illat4.5  
 Íz4.8  
 Potenciál4.3  
 Összbenyomás4.6  
 Ár/érték4.4  


Összérték 46 db. értékelés után

4.5 pont

 
 

Vásárlóink írták

neckrow
"Sem a pannonhalmi sem a pinot noir nem a kedvencem, de ez valami nagyon különleges bor. Előszőr ajándékba kaptam 2017-est és nagyon meglepődtem, annyira egyedi és intenzív íze van. A 2018-as sem marad el sokkal és várom a 2019-est is hogy megérkezzen. Ennél drágább (etyeki, egri) pinot noir-okat már kóstoltam, de azok meg sem közelítik."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 5, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 5)

danika
"Szenzációs! Nem a tipikus pinot, de elképesztően jó."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 5, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 4)

szigyu
"A színe egy pinot-hoz képest egész sötét, de egy komoly vörösborhoz képest világos. Ebből rögön lehet sejteni, hogy ez egy komoly pinot lesz. :-) Az illatában szilvalekvár, piros bogyós gyümölcsök, illetve a végén megjelenik egy kis kókusz is. Az ízében egyből jön a szilvalekvár, aztán cseresznye, meg tán egy kis feketeribizli is (?). A gyümölcsöket étcsoki, kávé, kókusz követi. Hosszú a lecsengése, a végén ismét a szilvakekvár dominál. Olyan bor, aminek az íze még másnap is felsejlik az emberben."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 5, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 4)

Attie
"Én nem vagyok egy nagy pinot noir rajongó, de ez a bor nekem nagyon bejött. Én meg nem mondtam volna róla, hogy pinot noir. A hordó használat pont az én ízlésemnek megfelelően erőteljes, fűszeres. Szuper bor, ebből még venni fogok."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 4, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 5)


- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.