Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők
Pálffy Héja Tramini Narancsbor 2018
Tartályba lett bogyózva és héjon erjesztve 2 hétig, majd a kíméletes préselés után az erjedés tartályban ment végig. Úgy készül, mint egy vörösbor, csak ez fehér szőlőből. Minimális kén használattal. Főként Grúziában, Észak-Olaszországban és Szlovéniában jellemző ez a narancsboros készítésmód. Teljesen más aromákra kell számítani, mint egy normál bornál. A héjon erjesztés miatt a bornak szép borostyán színe van, illatában teás, sörös, korianderes jegyek érezhetőek.
A terméket már nem forgalmazzuk.
Vásárlóink pontozták
Tulajdonságok | Pontok |
Szín | 4.8 |
Illat | 4.3 |
Íz | 3.8 |
Potenciál | 3.5 |
Összbenyomás | 4 |
Ár/érték | 3.5 |
Összérték 4 db. értékelés után
4 pont
TOP Rosé
TOP Furmint
TOP Eladás
TOP Értékelt