Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

Pálffy Héja Tramini Narancsbor 2018

Tartályba lett bogyózva és héjon erjesztve 2 hétig, majd a kíméletes préselés után az erjedés tartályban ment végig. Úgy készül, mint egy vörösbor, csak ez fehér szőlőből. Minimális kén használattal. Főként Grúziában, Észak-Olaszországban és Szlovéniában jellemző ez a narancsboros készítésmód. Teljesen más aromákra kell számítani, mint egy normál bornál. A héjon erjesztés miatt a bornak szép borostyán színe van, illatában teás, sörös, korianderes jegyek érezhetőek.

A terméket már nem forgalmazzuk.

Vásárlóink pontozták

Tulajdonságok Pontok  
 Szín4.8  
 Illat4.3  
 Íz3.8  
 Potenciál3.5  
 Összbenyomás4  
 Ár/érték3.5  


Összérték 4 db. értékelés után

4 pont

 
 

- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.