Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

Mészáros Pál OhMerops 2016 (utolsó palackok 8db)

Malomoldali Dűlőből származik. cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc válogatott szőlőkből készül. A szőlőben terméskorlátozást alkalmazunk, hogy minél jobb gyümölcsöt kapjunk. Kézzel szedjük 15 kg-os ládákban kettős válogatást alkalmazunk egyszer egy fürtválogatást, majd a szőlőszemeket válogatjuk, csak teljesen egészséges szőlőszemek kerülnek az erjesztőbe, 21 napos héjon erjesztést alkalmazunk, közben kíméletesen maceráljuk a cefrét majd 2 éves tölgyfahordós érlelés következik mikor is a borok szép simára érnek. A bor szép, színes, izgalmas, összetett és harmonikus. A bor illatában aszaltszilva és kökénylekvár érezhető. A szájban gyümölcsös ízek és az érlelésből adódó díszítő ízek jelentkeznek. Egy igazi markáns, karakteres szekszárdi bor. Fogyasztását 16C -on ajánljuk.

Bruttó ár: 5.250 Ft (6.990 Ft/l)
db.

Vásárlóink pontozták

Tulajdonságok Pontok  
 Szín4.8  
 Illat4.8  
 Íz4.9  
 Potenciál4.8  
 Összbenyomás4.8  
 Ár/érték4.6  


Összérték 20 db. értékelés után

4.8 pont

 
 

Vásárlóink írták

lurcika
"Szedres, áfonyás, meggyes ízvilág vaníliával, málnával, csokival. Összetett, gazdag bor, mely tanninokat könnyedségével, lágyságával próbálja ellensúlyozni. Kiválló bor."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 5, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 5)

pdrbalogh
"A karácsonyi vacsora megbecsült tagja volt, gyümölcsössége szinte felrobban a szájban. Szép lecsengesű bor. Ár-érték aránya kimagasló."
(Szín: 4, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 4, Összbenyomás: 4, Ár/érték: 5)


- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.