Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

Lenkey Kishegy Furmint 2011 (utolsó palackok 3db)

Folyamatosan keressük azon tételeket, amik kicsit kilógnak a sorból, amik a fajták és terület mellett a borász egyedi stílusjegyeit, gondokodását is magukon hordozzák. A Lenkey borokban mindezt megtaláltuk. Most három "új" tétel kerül be a kínálatunkba 2011-es évjáratból. Ezek a borok mostanra váltak eléggé éretté ahhoz, hogy Géza megmutassa őket nekünk, Önöknek. A Kishegy alapanyagát novemberben 22 magyar mustfokkal szüretelték, majd spontán erjesztették és 7 hónapig érlelődött zempléni tölgyfahordóban, majd 6,5 évet palackban, így vált nagykorúvá. Telt és gazdag bor, érett szín- és aromavilág jellemzi. Fűszeresség, aszalt gyümölcsök, pár grammnyi maradékcukor és ásványosság mutatkoznak az 1055 számozott palackban.

A terméket már nem forgalmazzuk.

Vásárlóink pontozták

Tulajdonságok Pontok  
 Szín4.8  
 Illat4.5  
 Íz4.7  
 Potenciál4.4  
 Összbenyomás4.6  
 Ár/érték4.4  


Összérték 15 db. értékelés után

4.6 pont

 
 

Vásárlóink írták

Tomba
"Azt hiszem ez a borkészités felsőfoka, annak aki az érettebb borokat potenciállal kedveli.Válasz Vina Tondonia-ra spanyolországban Magyar honból a furminttal."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 5, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 5)

lenkytom
"Az egyik legjobb furmint, amit valaha ittam. 10 éves kora ellenére meglepően friss, az öregedésnek jelét sem mutatja. Best buy volt!"
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 5, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 5)


- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.