Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

Fehérvári Somlói Juhfark Reserve 2020 (utolsó 1db)

A Juhfark Reserve a céltudatos különcök bora, akiket nem kötnek a konvenciók, mert tudják mit akarnak és sosem félnek újba kezdeni. Egyediek, különlegesek és cseppet sem unalmasak épp úgy, mint a Juhfark Reserve gazdag, karakteres ízvilága.

A fahordós erjesztés után 6 hónapig seprőn érleljük tovább, hogy a termőhely jellegzetes ízjegyei és a hordós aromák egyvelegéből izgalmas, kalandos bor születhessen. Illatában egyszerre jelenik meg a köves ásványosság és a trópusi gyümölcsök, mely azonnal távoli tájakra csábít.

Ízében az őszibarack és körte mellett érett savak gazdagítják, a háttérben pedig határozottan megjelenik a fahordó füstössége is.

A Juhfark Reserve-ben a Somló hamisítatlan jegyeit, valamint a hazai tradíció és a külföldi borkultúra előremutató szellemiségét ötvöző, igazi kozmopolita ital született: extravagáns és kifinomult egyszerre, mely a palackos érlelés során csak még teljesebbé válik.

Mundus Vini 2022 - aranyérem

A terméket már nem forgalmazzuk.

Vásárlóink pontozták

Tulajdonságok Pontok  
 Szín4.4  
 Illat4.2  
 Íz4  
 Potenciál3.9  
 Összbenyomás4  
 Ár/érték4.1  


Összérték 31 db. értékelés után

4.1 pont

 
 

Vásárlóink írták

Gero
"Nekem nem jött be."
(Szín: 5, Illat: 4, Íz: 4, Potenciál: 3, Összbenyomás: 3, Ár/érték: 3)

Borombir
"Illatában ott vannak a trópusi gyümölcsök (csillaggyümölcs), továbbá érezhető a mineralitás. Ízében határozott savak és fanyarság jellemzi. Összességében egy szerethető, fajtajelleges bor."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 4, Potenciál: 5, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 5)


- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.