Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

Ezek voltak 2022 legkeresettebb magyar borai

Eltelt egy újabb év, s mi köszönjük, hogy 2022-ben is oly sokan vásároltak nálunk. Ennek örömére bemutatjuk a tavalyi év legkelendőbb magyar borainak listáját, mely jól mutatja, hogy épp milyen trendek vannak a borfogyasztásban. Elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy a fehérborok lekörözték a vörös borokat, s a rozék lendülete is mintha picit alább hagyott volna.

Molnár Borház Paulus Gold Sauvignon Blanc 2021

A Móri borvidék legnagyobb borászatának bora nem véletlenül oly népszerű. Ha becsukjuk a szemünket elénk varázsolja a tavaszi rét minden szépségét és a virágzó fák illatát ez az izgalmasan fűszeres és lendületes Sauvignon blanc.

Dúzsi Rosé Cuvée

A rozékirályként is emlegetett Dúzsi Tamás rozéja nélkül nincs Top10 lista. Könnyű, vidám, eleven, a műfaj rajongóinak kihagyhatatlan.

Laposa Borbirtok Friss (olaszrizling)

Ez az a bor, amihez bármikor biztos kézzel nyúlhatunk! Tökéletes könnyed fehérbor egy laza szerda estén baráti beszélgetésekhez, kerti grillezéshez, jégbe hűtve, szódával fellazítva.  

Tiszta olaszrizling, mely a maga frissességével és intenzív illatával, könnyed és fiatalos jellegével, ugyanakkor tartalmasságával lesz felejthetetlen. 

Gál Lajos Egerszóláti Olaszrizling

Ha olaszrizling, akkor Egerszólát – ez ma már nem kétséges. Élénk, elegáns, közepesnél testesebb, viszonylag hosszú ízű bor, mely magában hordozza a nyár hangulatát, s talán ezért is szeretik annyian, hiszen csak úgy, magában is nagy élvezet kortyolgatni.

Haraszthy Sauvignon Blanc 2021

A Winelovers Selection Sauvignon Blanc tökéletesen egyesíti az Etyeki borvidékre jellemző frissességet és aromagazdagságot a fajta tavaszi illatosságával és gyümölcsös jegyeivel.

Szentesi Érintés (vörös) 2020

Az ember egy életen át keresi az egyensúlyt - Szentesi József eme csodás cabernet franc-merlot házasításában megtalálja!

Vylyan Ördög 2020

A helyi fajtákra hangolt házasítás, hamisítatlan villányi, sok melegséggel, gyümölcsökkel, selymes textúrával. A mondabeli Ördög szerethető és rabul ejt.

Vylyan Boszorkány Rizling

A vegán védjeggyel minősített, könnyed, frissítő száraz fehérbor a rizling fajta legszebb jegyeit mutatja. Kiváló aperitif, de illik a zöldséges ételekhez, salátákhoz, és a tyúkhúsleveshez is.

Szászi Endre Badacsonyi Olaszrizling 2021 BIO

Könnyed, jól érthető bor, illatában vadvirágos almás jegyekkel. Ízében a badacsonyi terroir jegyei és a roppanós friss gyümölcsök egyaránt fellelhetőek. Önmagában is jólesik inni, és fröccsként sem utolsó. 

St. Andrea Áldás (Egri Bikavér)

„Törekszünk a jónak gyakorlására” – hirdeti minden megszólalásakor Lőrincz György, s ez a mottó tükröződik ebben a gyümölcshangsúlyos, lendületes, ízben feszes ám mégis szelíd, modern vörösborban is.


- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.