Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

Egy kis Borszerda történelem

2009 volt az első év, amikor a Nemzeti Bormarketing Program keretében, a Torkos Csütörtök mintájára, megrendezésre került a Borszerda. Ez elsősorban az éttermek részére megálmodott kezdeményezés volt, de csatlakozhattak hozzá borászatok, borszaküzletek is.

Az akció célja a minőségi magyar bor mindennapi fogyasztásának ösztönzése azáltal, hogy felhívjuk a fogyasztók figyelmét arra, milyen nagyszerű kísérője egy-egy étkezésnek a bor. Nem az a kérdés, hogy igyunk- e valamit, hanem az, hogy milyen bort válasszunk, és fontos, hogy ne féljünk kísérletezni!

A résztvevő éttermek vállalták, hogy 50% kedvezményt adnak minden pohár vagy üveg magyar bor árából, a pincészetek és kereskedők pedig szabadon határozhatták meg a kedvezmény körét és mértékét.

Tizennégy évvel ezelőtt a borbolt.hu az elsők között regisztrált és vett részt a kezdeményezésben, amit mára már jóformán - egy-két kivételtől eltekintve - csak mi viszünk tovább. A kulturált borfogyasztás elősegítésére minden évben két Borszerdát tartunk: általában március és szeptember 2. szerdáján kerül sor a 0-24 óráig tartó kedvezményes vásárlási lehetőségre.

Az első évtől kezdve törekszünk arra, hogy a Borszerdákon lehetőség szerint minden termékünket viszonteladói áron értékesítsük magánvásárlóink részére. Sőt! Minden alkalommal igyekszünk az úgynevezett kiemelt borászatok termékeit, valamint egyes kiemelt borokat még ennél is kedvezőbb feltételekkel kínálni. Mára kereskedésünk számára - az egész éves forgalmunkat tekintve is - meghatározóak ezek a napok, és a visszajelzésekből és vásárlói aktivitásból arra következtetünk, hogy Önök is annyira várják, ugyanúgy szeretik a Borszerdát, mint mi. Nos, az idei első alkalomra már nem kell sokat várni: március 8.-án tartjuk a tavaszi Borszerdát!

Kiemelt, ugyanakkor kiemelten nehéz időszak ez a számunkra, hiszen ilyenkor 1 nap alatt körülbelül 2,5 - 3 hónapnyi rendelés érkezik be hozzánk! Az utóbbi alkalmakkor már a 20000 darabot is meghaladta az ezen a napon eladott palackok száma. Ezek feldolgozása, csomagolása és kiszállítása időt vesz igénybe, de igyekszünk minden alkalommal lelkesen és megfelelően helytállni.

Ha van kedve tartson velünk idén is! Használja ki az évente kétszer visszatérő lehetőséget, és válogasson 2500 különböző borból álló kínálatunkból - kedvezményes áron!

Legújabb hírlevelünkben található boraink kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy még most megkóstolja újdonságainkat, hogy aztán a Borszerdán már biztosan tudja, miből rendeljen kedvezményes áron nagyobb mennyiséget az előttünk álló új, terasznyitó szezonra! 


- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.