Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

Ca del Sette Appassionante 2016

A bor merlot és cabernet sauvignon házasítása. Egyedi eljárással készül. A merlot szüretkor elvágják a cabernet sauvignon termővesszőit, de nem szedik le, hanem kint hagyják a őket a tőkén megtöppedni. Amíg aszalódik a sauvignon, addig a merlot borrá válik a pincében, majd ebbe a borba kerül a töppedt sauvignon mustja. A bor tartályban érik, nem használnak hordót az érlelési folyamat során. Így minden, amit érzünk a szőlőből származik. Ahogy a neve is sugallja, csupa szenvedély a bor. Érdemes kicsit szellőztetni, hogy megmutassa igazi értékeit. A sok-sok pirosbogyós gyümölcs közül a ribizli a leghatározottabb, de meggy, cseresznye és kis csokoládé is előkerül a pohárból.
A terméket már nem forgalmazzuk.

Vásárlóink pontozták

Tulajdonságok Pontok  
 Szín4.6  
 Illat4.8  
 Íz4.6  
 Potenciál3.8  
 Összbenyomás4.4  
 Ár/érték4.8  


Összérték 5 db. értékelés után

4.5 pont

 
 

Vásárlóink írták

MDG
"Kiváló vörösbor. Fantasztikus, komplex illatvilág, bársonyos textúra. Érett piros bogyós gyümölcsök és lágyan hömpölygő sűrű tejcsokoládé kettőssége. Ezek az aromák a lédús, selymes, hosszú kortyban is megmutatkoznak. Feltehetően a csúcsán van."
(Szín: 5, Illat: 5, Íz: 5, Potenciál: 4, Összbenyomás: 5, Ár/érték: 5)


- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.
Borbolt.hu felülete süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.