Bor Outlet
Utolsó palackok
Magyar borok
Külföldi borok
Kiegészítők

10 érv az online borvásárlás mellett

Egy jó bor minden alkalmat feldob, legyen szó egy teraszon üldögélő beszélgetésről vagy ünnepi alkalomról. Akár a régi nagy kedvenceinket szeretnénk kortyolgatni, akár új borokat, borászatokat szeretnénk megismerni, egy online borbolt kiváló lehetőséget nyújt eddig ismeretlen borászatok, borvidékek újdonságait kipróbálni, és új ízeket felfedezni. Nincs is izgalmasabb annál, mint amikor egy még eddig nem kóstolt bor teszi különlegessé az estét, s a borbolt.hu a legjobb hely, ahol ilyen élményekre lelhetünk.

  1. Szűrés borvidékek, borászatok vagy szőlőfajták alapján

Ha valaki nem kifejezetten egy adott bort keres, a borbolt.hu oldalán nemcsak egy-egy borászat kínálatát tekintheti át, de az oldal szűrési lehetőségeinek köszönhetően az egyes borvidékek borászatait is jobban átböngészheti.

Amennyiben nem borrégió vagy borászat alapján szeretne választani, hanem a kedvenc szőlőfajtákból készült borok közül válogatna, érdemes ez alapján szűrni, hiszen így akár több újdonságot, leendő kedvencet is megismerhet ezáltal.

  1. Típus, jelleg, szín, készítési mód vagy ár alapján is szűkíthető a keresés

Pezsgőt, csendes bort vagy esetleg párlatot keres? A száraz, félédes vagy édes borokat szereti? Fontos szempont, hogy kézműves, natúr, bio vagy biodinamikus módon készült bort fogyasszon? Fehérre, vörösre vagy rozéra vágyik éppen? Egy kattintással ezek is kiválaszthatók! Sőt, akár akció és ár alapján is rendezhető a keresés!

Ez is érdekelheti:
Corpinnat - a spanyol pezsgők új, feltörekvő kategóriája
Bio, biodinamikus, öko, organikus, natúr - Mi a különbség?

  1. Keressen évjárat alapján!

Tudjuk, hogy nincs két ugyanolyan évjárat, még ha a termelő meghatározó stílusa miatt hasonlóak is a borok. Érdemes ezért akár csak az évjáratok alapján is keresni, hiszen vannak, akik a melegebb évekből származó, teltebb borokat kedvelik, míg mások inkább a hűvösebb évjáratok friss savaiért rajonganak. Sőt, ha valamilyen jeles vagy kerek évfordulóra szeretne különleges meglepetést ajándékozni, az adott évjáratból származó Champagne, bor vagy párlat még emlékezetesebbé teszi az egyedi alkalmat és tovább őrzi annak emlékét.

Ez is érdekelheti: 9 dolog, amit érdemes tudni az aszúról

Széles választék

Egy online borbolt a legjobb módja annak, hogy a lehető legrövidebb idő alatt áttekintse a különböző fajtákat. 2500 féle különböző bor és párlatot tartalmazó választékunk nemcsak széles választékkal kényeztet, de minden termékről részletes leírással tesszük még könnyebbé a választást.

Válogasson külföldi borválasztékunkból! 

Azok számára, akik szívesen kóstolnának külföldi borokat is, online borboltunk számos különlegességet tartogat. Európa legnevesebb borrégióinak borai mellett Észak- és Dél Amerika, Afrika, Ausztrália és Új-Zéland legelismertebb termelőinek nedűiből válogathat, sőt, akár olyan különlegességeket is találhat, mint a libanoni Chateau Musar háborús övezetben készülő borai!

Ez is érdekelheti:
A 7 legnépszerűbb francia borrégió
Olasz borok - Ezekkel az ételekkel a legtökéletesebbek

Outlet borok

A jó bor nem feltétlenül drága! Célunk, hogy kiváló borokat kínáljunk olyan áron, amire érdemes koccintani. Nagy mennyiségben vásárolunk abból, ami különösen jó, így kedvező áron kapjuk, és outlet áron tudjuk adni!

Utolsó palackok - gyűjtőknek is!

Széles borkínálatunk azzal is jár, hogy időnként előfordul, hogy egy-egy tétel nincs annyira szem előtt, amennyire megérdemelné. Néhányuknak sérült a címkéje, mások olyan régebbi évjáratok, melyek helyett hamarosan érkezik az újabb évjáratú változat, és van köztük olyan is, mely bár még bőven ereje teljében van, egy ideje már csak az utolsó néhány palack áll itt. Ide kerülnek be azok a tételek is, melyekből már csak egy-két palack érhető el, Bármi is legyen az ok, mindegyiket a lehető legalacsonyabb áron kínáljuk, amíg a készlet tart! Mivel korlátozott mennyiségről és egyedi árakról van szó, ha egyszer elfogytak - akkor elfogytak. Érdemes böngészni közöttük!

Bármikor elérhető, sorban állás és nyitvatartási idő nélkül

Mivel a nap 24 órájában “nyitva vagyunk”, nem számít, hogy kora hajnalban, ebédidőben vagy éjszaka, otthon, az irodában, vagy épp utazás közben jut rá idő, parkolóhely keresés és sorban állás nélkül, pár kattintással megrendelhetőek a kiválasztott tételeket. 

Hűségpontok és ingyenes kiszállítás

Debrecen és Hajdúszoboszló területén 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyen szállítunk, országosan pedig 25.000 Ft felett. PICK PACK pontra kért átvétel esetén a szállítás 15.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes!

Regisztrált vásárlóként már 1 palack esetén is jár az úgynevezett “karton ár”, ami kb. 7-10 % kedvezményt jelent. Törzsvásárlói programunkban minden 1000 Forintnyi rendelés után 1 pontot írunk jóvá, s a kedvezmény mértéke az összegyűjtött pontoktól függően akár 18% is lehet az alapárból! Pontot gyűjteni nemcsak vásárlással, hanem az elfogyasztott bor értékelésével is lehet! Az értékelt bor árának megfelelően, 1000 Forintonként 1 pontot írunk jóvá. Tehát pl. egy palack 3500 Ft-os bor értékelésért 3 pont jár.

Csak általunk kóstolt, minőségi borok kerülnek a választékba!

A borbolt.hu kínálatába kizárólag olyan palackok kerülnek, amelyek megbízható helyről származnak és amelyeket szakértő kollégáink maguk is kóstoltak.

 

 


- Vissza -
   
Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.